Edwin Vinke – De Kromme Watergang!

When in Zeeland… en je kan het permitteren, dan moet je naar de Kromme Watergang gaan! Ontzettend mooie locatie, met een eigen tuin waar chef Edwin Vinke zijn eigen kruiden en groenten kweekt. En als hij zeewier nodig heeft dan plukt hij dit zo  uit de zee en het zeewater waar hij zijn gerechten mee bereidt, ook zo uit de zee! Hij zuivert het water uiteraard eerst maar toch, geweldig vind ik het! Vol spanning klopte dan ook ons hart toen wij bij zijn restaurant arriveerden!

Grootste voordeel van klein zijn, is dat ik overal vooraan sta, hahaha, dus je ziet me dan ook de hele tijd glunderen terwijl we een masterclass van de chef kregen. Zoveel inspiratie en wat gaan er veel ingrediënten in zijn eerste ‘eenvoudig’ gerecht!

Mijn eerste voordeel het ik ingezet door Monique als mijn partner te kiezen. We hebben erg leuk en met ontzettend veel lol gekookt en dat proef je ook terug! Teamopdracht gewonnen en hoe: niet een dag maar een week lang stage lopen bij een twee Michelinsterren restaurant!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *