“Mama, wanneer gaat Mai weer koken?”

ieniemini

Mijn jongste fans!

 

Ik heb ieniemini fans die normaal gesproken op tijd, 19.00u, naar bed moeten. Ze mogen alleen MasterChef afkijken, als ik aan het koken ben. Ze vragen dan ook elke dag of ze mogen kijken en niets is vervelender dan dat ik op de vide sta! Een teleurstellende, bozig “oooooh” zeggen ze dan als het zover is hahaha. Zo schattig!

Zoals eerder al verteld in mijn andere blog, kook je natuurlijk graag mee want daarvoor doe je mee.  Maar ja, het risico lopen dat je een keer slecht kookt en daardoor eruit moet, is een no-go!! Dus dan maar op de vide! Wie weet mag ik in week 4 weer ‘shinen’ met mijn gerechten!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *